Loading...

Výběr golfových pobytů vhodných jako dárek k Vánocům

Sháníte dárek na poslední chvíli, kterým zaručeně potěšíte svou drahou polovičku? Nevíte, co dát svým rodičům, kteří (ne)hrají golf? Pak si přečtěte náš přehled nejlepších (nejen) golfových pobytů.

Výběr golfových pobytů vhodných jako dárek k Vánocům

V Česku je aktuálně více jak stovka golfových hřišť, která vás vybízejí ke hře. A mnoho z nich nabízí výjimečné ubytování přímo na hřišti. Ať už se jedná o pobyt v hausbótech, nebo v pokoji Hole in one, který je v celém hotelu jen jeden, náš přehled vás provede po těch nejlepších ubytování spojených často s výhodnou hrou, relaxem ve wellnessu, nebo nevšedním zážitkem.

Prošli jsme nabídku všech golfových hřišť a resortů v České republice, abychom vám pomohli najít nejlepší dárek, i když ho koupíte třeba hodinu před rozbalováním dárků u stromečku.

Pojďte se s námi inspirovat!

Pobytové balíčky

Pobytový balíček pro rodiče v krásné přírodě jižních Čech

Pokud jste ještě nehráli v Bechyni, okouzlí vás jejich malebná devítka, jejíž část se odehrává na otevřeném prostranství mezi lesy a další část přímo v lese. Hřiště je navíc mezi turisticky atraktivním Pískem a Táborem v jižních Čechách. Ze všech balíčků Resortu Bechyně nás nejvíc zaujal Balíček 50+ v hotelu Panská.

V balíčku za 5900 Kč (za jednoho) najdete ubytování na 3 dny se snídaní, 2x dvouchodovou večeři, 1x odpolední kávu s domácím moučníkem, poukázku na kulturní zážitek v hodnotě 250 Kč a uvítací balíček regionálních pochutin na pokoji. Dále pak aromaterapeutickou masáž, regenerační zábal a relaxační masáž šíje, který bude tím pravým odpočinkem. Vaši rodiče, nebo vy sami pak můžete využít zapůjčení kol, nebo nordic holí a užít si výlety v pěkné přírodě v okolí.

Z našeho pohledu se pobyt hodí jako dárek pro aktivní rodiče, kteří se rádi nechají hýčkat a co mají rádi přírodu. K objednání zde.

Resort Bechyně
Foto: Resort Bechyně

Luxusní ubytování pro výjimečného golfistu v Karlových Varech

Hole in one chce zažít aspoň jednou snad každý golfista. Ten okamžik, kdy na jednu ránu dáte míček do jamky a pro ostatní jste najednou “bůh”. Jak to udělal? Byla to náhoda, nebo preciznost? Proč jsem to nebyl já? Každý se ptá a každého to vyvede poněkud z míry, když zjistí, že někdo dal hole in one.

Dalo by se říci, že je hole in one o štěstí, které nemůžete plně ovlivnit. Na co však máte vliv je to, co si dopřejete, jaké zážitky a vzpomínky to budou, a hlavně s kým si je chcete vytvořit. Neopakovatelný zážitek nabízí ubytování v luxusním apartmánu s názvem “hole in one” v Golf Resortu v Karlových Varech. Je pouze jedno v celé klubovně! Už jen tím si budete vy a váš protějšek připadat po právu výjimečně.

Jedna noc v pokoji hole in one se dvěma green fee na hřiště v Karlových Varech vás vyjde na 6000 Kč. Dárkový voucher si můžete zakoupit zde.

Golf Resort Karlovy Vary
Foto: Golf Resort Karlovy Vary

Nevšední ubytování na hausbótu na Ypsilonce, které si váš přítel užije

Ypsilon Golf Liberec je krásné a velmi oblíbené hřiště, které láká na svou hru nejen hráče ze severních Čech. Zahrát si Ypsilonku aspoň jednou doporučujeme každému, koho neodradí kopcovité a náročné hřiště (lze si půjčit buggy), kde odehrát 36 stb je velmi dobrý výsledek.

Doporučujeme zakoupit dvě noci na hausbótu se snídaní. Fee si můžete připlatit zvlášť, buď přímo na recepci, nebo přes reciprocitu třeba s Českým golfovým klubem.

Ubytování na hausbótu se bát nemusíte. Nejedná se o žádné simple ubytování na lodi, interiér a celkové zázemí vás mile překvapí, že se v něm budete cítit pohodlně. Probuzení ráno a večery jsou navíc na Ypsilonce s milou polovičkou kouzelné. Ubytování a hru na Ypsilonce jsme osobně vyzkoušeli a můžeme je doporučit.

Ypsilon Golf Resort
Foto: Ypsilon Golf Resort

Čertovo břemeno, ubytování, na které se budete těšit oba

Na golf na Čertovo břemeno nemusíte jezdit daleko. Nachází se sice v jižních Čechách, ale na pomezí se Středočeským krajem. Pražští golfisté to mají přes hodinku a čtvrt autem. Za 2600 Kč za jednoho si můžete udělat prodloužený víkend se vším, co k němu patří. Třeba přijet ráno, zahrát si neomezený golf po celý den, večer už nikam nespěchat a pohodlně se ubytovat a užít si romantiku ve stylové restauraci.

Hřiště má velká převýšení, takže slevu 50 % na buggy k balíčku jistě oceníte.

Golf Čertovo břemeno
Foto: Golf Čertovo břemeno


Další čtení

Golf 15.05.2024

Vítejte na Golfových stezkách 2024!

Milí golfisté, letošní golfová sezóna je plná nezapomenutelných zážitků! Vybraná hřiště v České republice, na Slovensku a v zahraničí se totiž spojí v jednu mapu plnou stezek, které přináší nová dobrodružství a příležitosti soutěžit o odměny v hodnotě více než 1,5 mil. Kč. Jak se zapojit?...

Vítejte na Golfových stezkách 2024!
Golf 15.05.2024

BMW TIME 10. díl - Putting

Vítejte u vůbec nejtěžší a nejdůležitější disciplíny v golfu, PUTTINGU. Po golfovém švihu a course managementu se společně s Šideri Váňovou přesuneme na green, kde si ukážeme tip na drill pro kontrolu vzdálenosti.

BMW TIME 10. díl - Putting
Golf 26.04.2024

TOP golfový zážitek: Třídenní vstupenka na Tipsport Czech Ladies Open za green fee

Golfisté, připravte se na událost roku! Tipsport Czech Ladies Open 2024 přichází s příslibem tří dnů plných vzrušujícího golfu, hvězdných hráček a neopakovatelné atmosféry. A co je na tom nejlepší? Díky TeeTime máte jedinečnou příležitost získat třídenní vstupenku na celý turnaj – stačí si od...

TOP golfový zážitek: Třídenní vstupenka na Tipsport Czech Ladies Open za green fee
Golf 25.04.2024

Golfová akademie Šideri Váňové 9. díl – Course Management

Díky Course Managementu jsme schopni ušetřit na hřišti velké množství ran. V novém díle se s námi Šideri podělila o 4 důležité tipy, jak se správně rozhodnout, tak, abychom si na hřišti ušetřili co nejvíce zbytečných ran. Pojďme se na ně společně podívat.

Golfová akademie Šideri Váňové 9. díl – Course Management
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací