Loading...

TOP golfový zážitek: Třídenní vstupenka na Tipsport Czech Ladies Open za green fee

  • Golf
  •  / 26.04.2024

Golfisté, připravte se na událost roku! Tipsport Czech Ladies Open 2024 přichází s příslibem tří dnů plných vzrušujícího golfu, hvězdných hráček a neopakovatelné atmosféry. A co je na tom nejlepší? Díky TeeTime máte jedinečnou příležitost získat třídenní vstupenku na celý turnaj – stačí si od 1. května do 20. června koupit green fee přes náš rezervační systém a vstupenka * je vaše!

TOP golfový zážitek: Třídenní vstupenka na Tipsport Czech Ladies Open za green fee

Proč byste měli být u toho?

Pokud jste někdy sledovali golfový turnaj v televizi, víte, jak intenzivní může být atmosféra, když hráčky předvádějí své nejlepší výkony. Ale být přímo na místě, cítit energii davu a sledovat špičkový golf na vlastní oči – to je zážitek, který se nedá ničím nahradit. Turnaj se bude konat od 21. do 23. června v krásném prostředí Royal Beroun Golf Clubu, což z něj činí skvělou příležitost strávit víkend plný sportu a zábavy.

Češky na scéně

Tipsport Czech Ladies Open je obzvláště vzrušující pro české fanoušky, protože se zde představí hned několik talentovaných domácích hráček. A co víc, turnaj bude také posledním místem, kde se hráčky mohou kvalifikovat na olympiádu v Paříži. Sledovat tyto talenty v akci je prostě něco, co byste si neměli nechat ujít.

,,Termínovým vrcholem (obrazně, středem sezóny, ale i uzavřením olympijské nominace) bude náš český Tipsport Czech Ladies Open 21. – 23. 6. 2024 tradičně v Royal Beroun Golf Clubu. Díky skvělým výsledkům v roce 2022 a 2023 se i v sezóně 2024 představí na celé tour čtveřice českých golfistek Klára Davidson Spilková, Jana Melichová, Kristýna Napoleaová a Sára Kousková. Tereza Koželuhová a Tereza Melecká věří, že se na základě výsledků z Q-School v prosinci 2023 v Maroku budou moci zúčastnit vybraných LET turnajů v průběhu sezóny. V Berouně bude na pozvání promotéra turnaje startovat dalších až osm nejlepších českých profesionálních a amatérských hráček, v čele s juniorskou mistryní světa 2023 Denisou Vodičkovou. Přímé televizní přenosy bude vyrábět a vysílat také již tradičně O2 TV Sport," nastínil přání promotér Tipsport Czech Ladies Open Luboš Koželuh.

Klára Davidson Spilková

Klára Davidson Spilková

Sára Kousková

Sára Kousková

Nabitá sezóna plná emocí

Sezóna Ladies European Tour 2024 slibuje být jednou z nejzajímavějších vůbec, s 31 turnaji ve 20 zemích na 5 kontinentech. Díky partnerství s O2 TV Sport si můžete být jisti, že vám neunikne žádný z hlavních momentů. A pokud se rozhodnete být součástí Tipsport Czech Ladies Open, budete mít nejen skvělý pohled na hru, ale také příležitost setkat se s ostatními golfovými nadšenci a užít si jedinečnou atmosféru golfového turnaje.

Jak získat svou vstupenku?

Je to jednoduché. Stačí si v období od 1. května do 20. června koupit green fee přes TeeTime a třídenní vstupenka na celý turnaj je vaše. Připravte si kalendáře, pozvěte své přátele a rodinu, a pojďme společně vytvořit nezapomenutelný golfový zážitek!

Nezáleží na tom, zda jste vášnivý golfista, nebo jen milovník sportu. Tipsport Czech Ladies Open 2024 je událost, kterou si nesmíte nechat ujít. Přijďte podpořit české hráčky, užijte si skvělou hru a buďte součástí něčeho velkého. Už se těšíme, až vás uvidíme!

A jaké turnaje budou následovat? 

V červnu si LET užije čtrnáct dní ve Švédsku, kde se bude hrát Dormy Open Helsingborg a Volvo Car Scandinavian Mixed na hřišti Vasatorps Golf Clubu.

Poté LET odehraje v Evropě další turnaje, vše odstartuje Tipsport Czech Ladies Open v Berouně, pokračovat se bude VP Bank Swiss Ladies Open a Aramco Team Series Presented by PIF - London. Amundi Evian Championship v Evian Resort Golf Clubu ve Francii se uskuteční opět v červenci, následovat bude Dutch Ladies Open powered by Golf.NL.

Hráčky z LET budou mít příležitost bojovat za své země na letních olympijských hrách 2024 v Paříži v Le Golf National v srpnu díky postavení na olympijském golfovém žebříčku.

Poté Tour pokračuje do Skotska, domova golfu, na turnaje Women's Scottish Open a AIG Women's Open, který se již potřetí odehraje na slavném Old Course v St Andrews. Dále se na hřišti O'Meara v Carton House nově uskuteční turnaj KPMG Women's Irish Open.

V září, rok po dramatickém souboji mezi USA a Evropou ve Španělsku, se Solheim Cup vrátí do Spojených států na hřiště Robert Trent Jones Golf Club v Gainesville, kde se tým Evropy pokusí udržet trofej v evropských rukou počtvrté v řadě. Poté se LET vrátí do Golf Barrière Deauville na Lacoste Ladies Open de France, po kterém bude následovat Aramco Team Series Presented by PIF - Asia. Poté následuje Hero Women's Indian Open a Aramco Team Series Presented by PIF - Riyadh.

Sezonu zakončí LET ve Španělsku na Mallorca Ladies Golf Open a na Andalucía Costa Sol Open de España.

Royal Beroun Golf ClubuRoyal Beroun Golf Clubu

Další čtení

Golf 15.05.2024

Vítejte na Golfových stezkách 2024!

Milí golfisté, letošní golfová sezóna je plná nezapomenutelných zážitků! Vybraná hřiště v České republice, na Slovensku a v zahraničí se totiž spojí v jednu mapu plnou stezek, které přináší nová dobrodružství a příležitosti soutěžit o odměny v hodnotě více než 1,5 mil. Kč. Jak se zapojit?...

Vítejte na Golfových stezkách 2024!
Golf 15.05.2024

BMW TIME 10. díl - Putting

Vítejte u vůbec nejtěžší a nejdůležitější disciplíny v golfu, PUTTINGU. Po golfovém švihu a course managementu se společně s Šideri Váňovou přesuneme na green, kde si ukážeme tip na drill pro kontrolu vzdálenosti.

BMW TIME 10. díl - Putting
Golf 25.04.2024

Golfová akademie Šideri Váňové 9. díl – Course Management

Díky Course Managementu jsme schopni ušetřit na hřišti velké množství ran. V novém díle se s námi Šideri podělila o 4 důležité tipy, jak se správně rozhodnout, tak, abychom si na hřišti ušetřili co nejvíce zbytečných ran. Pojďme se na ně společně podívat.

Golfová akademie Šideri Váňové 9. díl – Course Management
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací