Loading...

Prague Golf Card 2024: váš klíč ke golfovým hřištím v Praze a okolí

  • Golf
  •  / 28.05.2024

Představujeme Prague Golf Card 2024, jedinečnou nabídku, která přináší šanci hrát na čtyřech prestižních golfových hřištích v Praze a okolí. Tato karta zahrnuje šest her na vašich oblíbených hřištích Beřovice, Black Bridge Resort, Loreta Golf Pyšely a Mstětice. Je to ideální příležitost pro golfisty všech úrovní, jak si užít rozmanité herní zážitky na různorodých a krásných hřištích, která jsou zároveň součástí Golfových stezek.

Prague Golf Card 2024: váš klíč ke golfovým hřištím v Praze a okolí

Aktivace a výhody Prague Golf Card

Než se vydáte na fairway, je potřeba Prague Golf Card aktivovat na webu teetime.cz pomocí čísla uvedeného na voucheru.

Prague Golf Card je k dispozici ve dvou variantách:

Detailní pohled na hřiště zahrnutá v Prague Golf Card

Beřovice

Beřovice, součást Severní stezky, nabízí osmnáctijamkové linksové hřiště s parem 72 a devítijamkovou akademií. Hřiště je navrženo s důrazem na soukromí a individualitu každé jamky, což poskytuje hráčům pocit izolace od ostatních. Výhledy na ikonickou horu Říp a České středohoří jen umocňují zážitek. Beřovice také poskytují širokou škálu odpališť, což umožňuje hru golfistům všech handicapových kategorií. Akademické hřiště je ideální pro trénink a je přístupné i bez golfového osvědčení.

Více o Beřovicích

Beřovice

Černý Most - Black Bridge Resort

Hřiště Černý Most, součást Centrální stezky, je plnohodnotné osmnáctijamkové hřiště v Praze, které se může pyšnit rychlými greeny a bohatými fairwayemi. Toto mladé, ale náročné hřiště je vhodné pro hráče všech úrovní, od profesionálů až po děti. Resort nabízí výborné zázemí, včetně osvětleného a vyhřívaného driving range, chipping a putting ploch a tříjamkové akademie.

Více o Černém Mostě

Černý Most - Black Bridge Resort

Loreta Golf Pyšely

Loreta Golf Pyšely, také součást Centrální stezky, je umístěno v malebné krajině Posázaví. Hřiště navržené britským architektem Keithem Prestonem je ideální pro hru s rodinou či přáteli. Nabízí sportovní výzvy z mistrovských odpališť, ale zároveň je hratelné i pro středně pokročilé hráče. Loreta je známá svou kvalitní klubovou tradicí a výborným členským servisem.

Více o Loreta Golf Pyšely

Loreta Golf Pyšely

Golf Club Mstětice

Hřiště Mstětice, součást Královské stezky, je inspirováno skotskými linksy a nachází se jen kousek za Prahou. Charakterizuje jej mírně zvlněný terén, vysoké trávy lemující fairwaye a greeny chráněné bunkry a vodními překážkami. Vítr zde hraje klíčovou roli, což přidává na náročnosti hry. Mstětice hostí profesionální turnaje PGA of Czech Republic a jsou oblíbeným místem pro sportovní i firemní turnaje.

Více o Mstěticích

Golf Club Mstětice

Prague Golf Card 2024 je skvělou volbou pro každého golfistu, který si chce užít hru na krásných hřištích v okolí Prahy. Nezapomeňte si kartu aktivovat na teetime.cz a připravte se na nezapomenutelné golfové zážitky po celý rok. Těšíme se na vás na greenu!

Prague Golf Card 2024

Další čtení

Golf 11.07.2024

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel

Chystáte se na dovolenou do zahraničí a rádi byste ji spojili s golfem? Podívejte se, jaké golfové destinace doporučují osobně hráčky z cestovní kanceláře Snail Travel. Není náhoda, že tyto destinace patří mezi nejoblíbenější … Nejvyšší čas nasbírat inspiraci na vaši dovolenou. A také...

5 nejoblíbenějších golfových zájezdů ze zkušenosti (nejen) hráček Snail Travel
Golf 03.07.2024

4 nejdůležitější aspekty golfového švihu - Golfová akademie Šideri Váňové 11. díl

Kdybyste měli myslet na 1 jedinou věc při hře, co by to bylo? Šideri se s vámi podělila o její zkušenost v novém díle golfové akademie. Získejte návod na úspěšný švih a hru na hřišti ve 4 krocích.

4 nejdůležitější aspekty golfového švihu - Golfová akademie Šideri Váňové 11. díl
Golf 02.07.2024

Golfové stezky mají Novou stezku na severozápadě Čech! Podívejte se kde

Na severozápadě si nyní můžete zahrát Novou stezku a zapojit se tak do slosování o ceny přes 1,5 mil. Kč v největší golfové soutěži. Novou stezku tvoří 3 hřiště v oblasti Krušných hor. Zjistěte, jaká hřiště tvoří stezku Nová.

Golfové stezky mají Novou stezku na severozápadě Čech! Podívejte se kde
Golf 24.06.2024

Španělský triumf a český úspěch na Tipsport Czech Ladies Open

Šestý ročník Tipsport Czech Ladies Open přidal do historie další nové jméno vítězky. Stala se jí Španělka Marta Martín, která ve finále turnaje Ladies European Tour vyrovnala počtem 63 ran (-9) rekord hřiště Beroun Golf Clubu. Jak si vedly české hráčky a kdo vybojoval olympijské hry v Paříži?

Španělský triumf a český úspěch na Tipsport Czech Ladies Open
Společnost

TeeTime SE

IČO: 24236381
se sídlem
Štětkova 1638/18, Nusle, 140 00 Praha 4
zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl H, vložka 840

© 2024 - TeeTime SE - Golfový portál, všechna práva vyhrazena

V případě, že dojde mezi námi a spotřebitelem ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb, který se nepodaří vyřešit vzájemnou dohodou, může spotřebitel podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, kterým je Česká obchodní inspekce Ústřední inspektorát – oddělení ADR, Štěpánská 15, 120 00, Praha 2. Email: adr@coi.cz, Web: adr.coi.cz. Spotřebitel může využít rovněž platformu pro řešení sporů online, Která je zřízena Evropskou komisí na adrese http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Abychom dosáhli ještě lepšího odpalu, rádi bychom pracovali s cookies.   Více informací